کلاژن سازی پوست دیگر خواص سیر سیاه است
۳- کلاژن پوست را بالا می برد افرادی که مشکلات پوستی دارند از قرمزی و خشکی پوست گرفته تا اکنه وپوریازیس مشکلات مفاصلی بایدسیر خام بخورند.
۴- سولفور موجود در سیر برای ورم مفاصلی و دردهای ماهیچه ای مفید است.
۵- سیستم دفاعی را بهبود می بخشد. اگر خیلی زود بیمار می شوید به دلیل سیستم ایمنی ضعیف بدن است. اما با خوردن سیر سیاه مقابل ویروسها و باکتریها بیاستید.
۶- باخستگی مبارزه می کند سیر سیاه برای ورزشکاران وآنهایی که می خواهندمقاومت بدنشان رابالا ببرند توصیه می شود. و همچنین با خستگی های مزمن ناشی از کار زیاد یاکمبود خواب مبارزه میکند.
۷- بهترین آنتی اکسیدان است بدون شک سیر سیاه از پیری زودرس جلوگیری می کند. وبه زودودن رادیکال های آزادکه موجب بیماری های زیادی می شود کمک می کند.
۸- سیر سیاه بیماری های تنفسی و آسم را درمان میکند. و همچنین التهاب گلو حنجره سرماخوردگی و آلرژی را کاهش می دهد.
۹- خوردن سیر سیاه مثل نسخه طبیعی درکاهش استرس موثراست اعصاب راآرام و بابی خوابی و بدخلقی مبارزه میکند.
۱۰- از خواص دیگر سیر سیاه می توان به کاهش کلسترول ضد سرطان ومبارزه با یبوست نام برد.
میتوان از سیر سیاه دکتر بیز 180 گرمی در غذاها با دستور العمل های گوناگون استفاده کرد. تا با اضافه کردن یک طعم و مزه جدید به میز غذای خود، سالم تر نیز بمانید. با خیال راحت میتوانید سیر سیاه را در طول روز مصرف کرده بدون اینکه مشکلات بد تنفسی را حس نمایید.
پس از باز کردن بسته درون یخچال نگهداری گردد.
کسانی که داروی ضد انعقاد خون مصرف میکنند حتماً قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنند.
سیر سیاه دکتر بیز نوعی سیر کهنه شده است که به رنگ قهوه ای تیره است. فرآیند تولید به عنوان تخمیر تعریف می شود که طی آن برخی از ترکیبات واسطه ای کلیدی واکنش Maillard تولید می شوند. اولین بار به عنوان یک ماده غذایی در غذاهای آسیایی استفاده شد. با حرارت دادن پیازهای کامل سیر (Allium sativum) در طی چند هفته ساخته میشود، فرآیندی که منجر به ایجاد حبههای سیاه میشود. طعم آن شیرین و شربتی همراه با رایحه هایی از سرکه بالزامیک یا تمر هندی است. محبوبیت سیر سیاه در سرتاسر جهان گسترش یافته است، زیرا تبدیل به یک ماده پرطرفدار مورد استفاده در آشپزی خانگی، غذاهای پیشرفته و همچنین صنعت داروسازی شده است.
در کره، سیر سیاه به عنوان یک محصول بهداشتی توسعه داده شد و هنوز هم چنین تصور می شود. گاهی اوقات به نوشیدنی های انرژی زا اضافه می شود و در تایلند ادعا می شود که طول عمر مصرف کننده را افزایش می دهد.
سیر سیاه زمانی درست می شود که سرهای سیر در شرایط ویژه گرما و رطوبت کهنه شود. حبه های سیر در یک محیط کنترل شده با رطوبت از 80 تا 90 درصد در دمایی که از 60 تا 90 درجه سانتیگراد (140 تا 190 درجه فارنهایت) متغیر است به مدت 15 تا 90 روز (معمولاً 85٪، 70 درجه سانتیگراد، 40 روز) نگهداری می شوند. هیچ گونه افزودنی، نگهدارنده یا سوزاننده ای وجود ندارد. آنزیم هایی که به سیر تازه تندی آن را می دهند تجزیه می شوند. تصور میشود که این شرایط واکنش Maillard را تسهیل میکند، فرآیند شیمیایی که ترکیبات طعمدهنده جدیدی تولید میکند که مشابه طعم عمیق گوشت سرخشده و پیاز سرخشده است و میخک سیاه می شود و بافتی چسبناک مانند خرما ایجاد می کند.
در این رابطه برای اولین بار در ایران سیرسیاه با نام تجاری سیر سیاه دکتر بیز به جامعه عرضه می گردد که این محصول تا بحال برای درمان و پیشگیری بسیاری از بیماری ها کاربرد داشته و کمک شایانی با جامعه پزشکی کرده است.
خارج از تخت هم یکدیگر را نوازش کنید...